Afstudeerders schooljaar 2023-2024!

Vandaag is een bijzondere dag. Na zes jaren vol lachen, leren en groeien, nemen jullie afscheid van het zesde leerjaar en de basisschooltijd. Het is een moment van vreugde, maar ook een beetje verdriet, want jullie laten een periode achter die vol zit met onvergetelijke herinneringen.

Jullie begonnen hier als kleine kinderen, nieuwsgierig en misschien een beetje nerveus. In de loop der jaren hebben jullie samen zoveel geleerd. Leren lezen en schrijven, rekenen en wereldoriëntatie, maar ook wat het betekent om vrienden te zijn, om samen te werken en om door te zetten wanneer het moeilijk wordt.

Bedankt, 6de leerjaar! We hebben samen gelachen, misschien ook wel eens gehuild, maar bovenal hebben we veel plezier gemaakt. We zijn als een familie geworden, en ook al gaan jullie nu je eigen weg, de herinneringen aan deze tijd zullen ons altijd bijblijven.

Voor de toekomst wens ik jullie allemaal veel succes. Ga met vertrouwen en nieuwsgierigheid de nieuwe uitdagingen aan. Je hebt hier een stevige basis gekregen, en nu is het tijd om verder te bouwen.

Proficiat, 6de leerjaar! Tot ziens en veel succes in het middelbaar!